ماموریت مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار مشهد

چشم انداز
هدف غايي ما اين است كه طي ده سال آينده به عنوان يك قطب پژوهشي كشور و يك مركز تحقيقاتي معتبر در زمينه دانش جراحی عروق و اندوواسکولار در منطقه خاورمیانه درآييم و پيشرو در انجام و هدايت تحقيقات كاربردي در زمینه جراحی عروق، در كشور  باشيم.همچنین امید داریم از طریق برگزاری دوره های آموزش تکمیلی برای متخصصین رشته های مرتبط و تربیت نیروی انسانی کارآمد این رشته، پژوهش را در امر آموزش و درمان تلفیق کنیم.

ماموریت
الف) مهمترين رسالت اين مركز، رهبري، هدايت و اجراى پژوهشهاي کاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي مرتبط با بیماریهای عروقی در كنار اجراي تحقيقات بنيادي بهمنظور توليد علم در دانشگاه مي‌باشد.
ب) ارائه خدمات آموزشی و درمانی و تدوین پروژه های تحقیقاتی در جهت شناخت بهتر و درمان موثر تر بیماری های عر وقی خصوصاً بیماری های شایع منطقه خاورمیانه).
ج) ارائه رهنمود و مشاوره به سياستگزاران و متوليان امور پژوهشي، آموزشي، بهداشتي و درماني در جهت ارتقاي سطح سلامت جامعه از نظر بیماریهای مرتبط با جراحی عروق
د) انجام تحقيقاتي پويا، پيشرو و نوآور در دانش جراحی عروق و اندوواسکولار با کمک دستياران تخصصی و فلوشیپ، دانشجويان دوره پزشکی عمومی و توانمند سازي بخش جراحی عروق مشهد در تحقيق و توليد علم
ر) تلاش در جهت توسعه همه جانبه و به روز نگه داشتن رشته جراحی عروق و اندواسکولار ایجاد ارتباط نظام مند با سایر رشته های مرتبط و تعریف شاخه های بین رشته ای در پژوهش و آموزش
س) هدایت دانشجویان مستعد و علاقه مند به امر پژوهش و مدیریت پژوهشی و تربیت پژوهشگر خلاق