معرفي مرکز تحقيقات جراحي عروق و اندو وسکولار

معرفي اعضا بخشها تجهيزات لاينهاي تحقيقاتي

مرکز تحقيقات جراحي عروق و اندوواسکولار

معرفي مركز

مرکز تحقيقات جراحي عروق و اندوواسکولار مشهد در سايه محبت و توجه خداوند با هدف انجام پروژه هاي تحقيقاتي در جهت شناخت و درمان بهتر بيماري هاي عروقي، به خصوص مواردي که در منطقه جغرافيايي ما شايع هستند و همچنين به منظور ارتقاء دانش ملي در زمينه بيماري هاي عروق در سال 81 تاسيس گرديد. و توانست با تربيت نيروهاي انساني با توانائي پژوهشي و آموزشي در 30/05/89 مورد تصويب شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشکي قرار گرفت.