اهداف مرکز تحقیقات جراحی عروق و اندوواسکولار مشهد

اهداف مرکز:
G1:  انجام تحقيقات كاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي در ارتباط با بیماری های عروقی

G2:  نوآوري علمي از طريق انجام تحقيقات بنيادي در زمينه‌هاي مختلف جراحی عروق و اندو واسکولار

G3:  ارتقا و اشاعه فرهنگ تحقيق و كار گروهي در عرصه‌هاي علمي ـ تحقيقي

G4:  توسعه قابليت‌هاي مركز بعنوان يك الگو از نظر تحقيقات علمي (تلاش در جهت الگو سازي مركز از نظر فعاليت‌هاي تحقيقاتي و ساختار اداري)

G5:  بسترسازي در زمينه مشاركت فعال در امور سياستگزاري پژوهشي كشور

G6: طراحي و اجراي مشترک پروژه‌ها با رشته های مرتبط و سایر مراکز تحقیقاتی داخل و خارج کشور

G7: تعيين نيازهاي منطقه در زمينه خدمات پيشگيري, درمان و توانبخشي بيماري‌هاي مرتبط با جراحی عروق و اندواسکولار

G8: تعيين اولويت‌هاي پژوهشي در زمینه مورد نظر بر اساس نيازسنجي

G9: تعيين بار بيماري‌هاي عروقی (Burden of Disease) در منطقه

G10: استفاده از نتايج پروژه‌هاي تحقيقاتي جهت ارائه خدمات با کيفيتي بالاتر
کنگره جراحی خراسان با محوریت مدیریت عوارض جراحی برگزار می شود
یکشنبه, 22 مهر 1397
به گزارش وب دا، این کنگره در محورهای کنترل عفونت در اعمال جراحی، مدیریت درد در اعمال جراحی، تازه های مراقبت پرستاری در اعمال جراحی،جایگاه و نقش مدیریت پرستاری، مامایی در عوارض و نقش پرستاری در ارتقاء سلامت روان در بیماران کاندید عمل جراحی، نقش آموزش به بیمار و خود مراقبتی در... ادامه مطلب...